Ανακοίνωση σχετικά με το Ανοιχτό Κάλεσμα για δράσεις που ολοκληρώθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2017.

  • Αρχική
  • ΝΕΑ
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Ανακοίνωση σχετικά με το Ανοιχτό Κάλεσμα για δράσεις που ολοκληρώθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2017.
© NiAn PhotographyΑνοιχτά Σχολεία.jpg

16/1/2018

Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους φορείς και τα φυσικά πρόσωπα που υπέβαλαν τις προτάσεις τους για  υλοποίηση δράσεων την περίοδο Φεβρουαρίου - Μαΐου 2018. Ο αριθμός των προτάσεων ήταν αρκετά μεγάλος, γεγονός που φανερώνει ότι το πρόγραμμα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Αθηναίων και διανθίζεται συνεχώς με νέους συνεργάτες.

Οι προτάσεις που υποβλήθηκαν έως τις 15 Νοεμβρίου 2017, που ήταν και η προθεσμία για τη συγκεκριμένη περίοδο, βρίσκονται στη διαδικασία αξιολόγησης.

Σύμφωνα με την διαδικασία «Η αξιολόγηση των προτάσεων γίνεται σε χρονικές περιόδους που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα και η ολοκλήρωσή της συνήθως συνδέεται με τις περιόδους έναρξης δράσεων (ενδεικτικά τον Οκτώβριο για το πρώτο τετράμηνο, τον Ιανουάριο για το δεύτερο τετράμηνο και τον Μάιο για τις καλοκαιρινές δράσεις).» Επομένως για τις προτάσεις που κατατέθηκαν έως τις 15 Νοεμβρίου 2017 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης έως και τις 5 Φεβρουαρίου οπότε ορίστηκε η ημερομηνία έναρξης των δράσεων για το δεύτερο τετράμηνο του 2017-2018.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για την εξέλιξη της δικής τους πρότασης και τα στάδια αξιολόγησης μόνο ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα www.athensopenschools.gr πραγματοποιώντας είσοδο στο σύστημα με το όνομα χρήστη και τον κωδικό τους. Σημειώνεται ότι δεν γίνεται ενημέρωση με άλλο τρόπο (τηλεφωνικά ή email).

Εφόσον οι προτάσεις έχουν λάβει θετική εισήγηση και έχουν επιλεγεί για να υλοποιηθούν την τρέχουσα περίοδο Φεβρουάριος – Μάιος 2018, η ομάδα διαχείρισης του προγράμματος θα έρθει σε επαφή με το άτομο επικοινωνίας που έχει οριστεί στην πρόταση προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για την υλοποίηση της δράσης.

Όσες προτάσεις έχουν λάβει θετική εισήγηση στα σχετικά απαραίτητα πεδία, αλλά δεν έχουν προχωρήσει προς υλοποίηση, διατηρούνται στο αρχείο του προγράμματος Ανοιχτά Σχολεία και δύνανται να προταθούν προς υλοποίηση στο μέλλον. Στην περίπτωση αυτή η ομάδα διαχείρισης του προγράμματος έρχεται σε επαφή με το άτομο επικοινωνίας που έχει οριστεί στην πρόταση.

Όσες προτάσεις υποβλήθηκαν μετά την προθεσμία (15 Νοεμβρίου 2017), θα αξιολογηθούν σε επόμενο κύκλο αξιολόγησης ο οποίος θα ανακοινωθεί προσεχώς (Μάρτιος 2018).

Σημειώνεται ότι το κάλεσμα παραμένει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και όσοι φορείς επιθυμούν να υλοποιήσουν δράσεις στα Ανοιχτά Σχολεία μπορούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις προτάσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να ακολουθήσουν  τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του προγράμματος  @athensopenschools @ath_openschools  @athensopenschools  και να εγγραφούν στο μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο (newsletter).