ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Κατοχυρώστε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας όλο το 24ωρο!

Για να κάνετε εγγραφή ακολουθήστε τα εξής 4 βήματα:

 

ΒΗΜΑ 1:

Μπείτε στην ιστοσελίδα www.athensopenschools.gr κι επιλέξετε πάνω δεξιά τη λέξη ΕΙΣΟΔΟΣ.

· Εάν εγγράφεστε για πρώτη φορά στο σύστημα επιλέγετε να κάνετε δημιουργία νέου λογαριασμού. O κωδικός σας θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 8 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει γράμματα κεφαλαία και μικρά, αριθμούς & σύμβολα (πχ AB12cd#$). Μετά την δημιουργία του λογαριασμού σας θα λάβετε ένα email με τον κωδικό σας, στο email που έχετε δηλώσει, το οποίο θα πρέπει να το κρατήσετε και να το αποθηκεύσετε ώστε να το έχετε διαθέσιμο την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή σε κάποια από τις δράσεις μας.

· Αν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό συνδέεστε με το email και τον κωδικό που έχετε δηλώσει όταν γραφτήκατε.

· Στην περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, σας δίνεται η δυνατότητα ανάκτησης κωδικού προκειμένου να δηλώσετε καινούριο. Αν έχετε κάνει πολλές προσπάθειες εισαγωγής με λάθος κωδικό τότε η ανάκτηση κωδικού δεν λειτουργεί. Σε αυτή την περίπτωση, μας στέλνετε email στο [email protected] με τίτλο "Ανάκτηση κωδικού" και αιτείστε το "ξεκλείδωμα" του κωδικού σας.

dfnsdns

 

ΒΗΜΑ 2: 

Επιλέγετε το πεδίο ΔΡΑΣΕΙΣ-ΛΙΣΤΑ ΔΡΑΣΕΩΝ για να βρείτε τη δράση που σας ενδιαφέρει (χρησιμοποιώντας για βοήθεια τα φίλτρα ανά Σχολείο, Κατηγορία ή ηλικιακή ομάδα) και πατήστε ΠΡΟΒΟΛΗ.

 

 

ΒΗΜΑ 3: 

Στην ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ θα διαβάσετε πληροφορίες για τη δράση και στην καρτέλα ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ θα δείτε τα Ανοιχτά Σχολεία και τις ημερομηνίες που υλοποιείται η δράση. Πατώντας τη λέξη ΚΡΑΤΗΣΗ ή ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ μεταφέρεστε στο πεδίο εγγραφής.

ΒΗΜΑ 4: 

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο email που δώσατε κατά την εγγραφή σας.

 

Διαφορετικά, μπορείτε να κάνετε εγγραφή τηλεφωνικά, αφού επιλέξετε τη δράση που σας ενδιαφέρει από τις 9.30 έως τις 15.30 στο 210 3462335.