ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Αρχική ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ


Κατοχυρώστε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας όλο το 24ωρο!

Για να κάνετε εγγραφή ακολουθήστε τα εξής 4 βήματα:

ΒΗΜΑ 1:

Μπείτε στην ιστοσελίδα www.athensopenschools.gr κι επιλέξετε πάνω δεξιά τη λέξη Είσοδος.

  • Εάν εγγράφεστε για πρώτη φορά στο σύστημα επιλέγετε να κάνετε δημιουργία νέου λογαριασμού. O κωδικός σας θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 6 χαρακτήρες.
  • Αν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό συνδέεστε με το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασης που έχετε δηλώσει όταν γραφτήκατε.
  • Στην περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, σας δίνεται η δυνατότητα ανάκτησης κωδικού προκειμένου να δηλώσετε καινούριο.

ΒΗΜΑ 2:

Επιλέγετε ΔΡΑΣΕΙΣ > ΛΙΣΤΑ ΔΡΑΣΕΩΝ στο μενού για να βρείτε τη δράση που σας ενδιαφέρει (χρησιμοποιώντας για βοήθεια τα φίλτρα ανά Σχολείο, Κατηγορία ή ηλικιακή ομάδα) και πατήστε ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

ΒΗΜΑ 3:

Στην ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ θα διαβάσετε πληροφορίες για τη δράση και στην καρτέλα ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ θα δείτε τα Ανοιχτά Σχολεία και τις ημερομηνίες που υλοποιείται η δράση. Πατώντας τη λέξη ΚΡΑΤΗΣΗ ή ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ μεταφέρεστε στο πεδίο εγγραφής.

ΒΗΜΑ 4:

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο email που δώσατε κατά την εγγραφή σας.

Διαφορετικά, μπορείτε να κάνετε εγγραφή τηλεφωνικά, αφού επιλέξετε τη δράση που σας ενδιαφέρει από τις 9.30 έως τις 15.30 στο 210 3462335.