Νέα θερινά τμήματα σε Παγκράτι και Γκύζη 15-19 Ιουλίου

Αρχική ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Νέα θερινά τμήματα σε Παγκράτι και Γκύζη 15-19 Ιουλίου

Ανακοίνωση νέων θερινών τμημάτων στα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και το πρόγραμμα δράσεων στα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων εμπλουτίζεται με δύο νέες εβδομάδες θερινών τμημάτων στο Παγκράτι και στο Γκύζη. Από 15 έως 19 Ιουλίου, από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, την Challedu, τον Γ. Ανδριόπουλο / Αθλητικές Δραστηριότητες, το Παραμύθι από Μακριά και το Drasis Camp.

Η είσοδος είναι ελεύθερη – Εγγραφές στην ιστοσελίδα και στο τηλέφωνο 2103462335.

Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων υλοποιείται με ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τον συντονισμό του Athens Partnership και υποστηρικτή δράσεων το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Μάθε για το πρόγραμμα – Πάρε Μέρος!

Πληροφορίες για τις δράσεις:

 

Ανοιχτό Σχολείο στο Παγκράτι | 1ο Δημοτικό | Σπύρου Μερκούρη

Οι διακοπές συνεχίζονται – εβδομάδα δράσεων στο Παγκράτι!

Από την Δευτέρα έως την Τετάρτη οι «Μικροί Επιστήμονες» συναντιούνται ξανά στο Παγκράτι για νέα πειράματα και εκτοξεύσεις νερο – πυραύλων με την Challedu, και από Πέμπτη έως Παρασκευή βλέπουν «Το σχολείο αλλιώς» με τους εκπαιδευτές από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο που φέρνουν τις μουσειοσκευές τους στο σχολείο. Η δράση απευθύνεται σε παιδιά που θα πάνε Α΄ Δημοτικού έως και σε παιδιά που ολοκλήρωσαν την ΣΤ. Το πρόγραμμα δράσεων διαρκεί από τις 9 έως τις 3 καθημερινά, ενώ 8-9 και 3-4 είναι η ώρα προσέλευσης και αναχώρησης αντίστοιχα.

 

Ανοιχτό Σχολείο στο Γκύζη | 135ο Δημοτικό | Μομφεράτου

Το καλοκαίρι συνεχίζεται – εβδομάδα δράσεων στο Γκύζη!

Η εβδομάδα δράσεων στο Ανοιχτό Σχολείο στο Γκύζη ξεκινά με τους «Μικρούς πρωταθλητές εν δράσει» να βάζουν νέους στόχους σε συνεργασία με τον Γ. Ανδριόπουλος / Αθλητικές Δραστηριότητες , την Τρίτη και την Τετάρτη στο σχολείο έρχεται το Παραμύθι από Μακριά για ψυχαγωγία με τέχνες και τεχνικές δίνοντας έμφαση στο παιχνίδι, την μουσική, την κίνηση ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή οι συμμετέχοντες θα ταξιδέψουν  σε ένα κόσμο γεμάτο μουσική, χορό, εικαστικές δημιουργίες, κατασκευές, αθλήματα, ξεγνοιασιά και ατελείωτο παιχνίδι με το φορέα Drasis Camp. Η δράση απευθύνεται σε παιδιά που θα πάνε Α΄ Δημοτικού έως και σε παιδιά που ολοκλήρωσαν την ΣΤ. Το πρόγραμμα δράσεων διαρκεί από τις 9 έως τις 3 καθημερινά, ενώ 8-9 και 3-4 είναι η ώρα προσέλευσης και αναχώρησης αντίστοιχα.

φωτογραφίες:@challedu